25.11.14

Team building..teribilist şi/ sau catifelat...

- Nu-mi vine să cred! S-a întâmplat ceva cu voi? Sau cu mine? Sau a suflat cineva peste noi o vrajă care ne-a dezbinat într-atât de tare încât ne-am împărţit în două tabere..una împotriva celeilalte, cu mine, aşa-zisa formatoare, fluctuând  între opinii, simpatii şi decizii aiuristice? De ce nu ne dăm seama cu o simplă discuţie despre drumul unei teorii până la faza practică..nu trebuie să creeze duşmănii, certuri, lovituri sub centură..Măi, copii..nu mă faceţi să-mi simt cu adevărat etatea..Vreau să ne simţim bine...să gândim constructiv..să fim înţelegători unul faţă de altul...
- Dar eu sunt înţelegător cu toată lumea...dar nu pricep întrebările..Şi sunt o droaie: Credeţi că IPL e limbă străină? Cum funcţionează, ce implică, ce se întâmplă în timpul epilării definitive ţi ce avantaje o diferenţiază de epilarea tradiţională, cu ceară? Ce trebuie să ştim înainte de a apela la IPL şi de ce este important să respectăm regulile ca la carte pentru a obţine rezultatele dorite, fără riscuri pentru sănătatea pielii? Ca de obicei, noile tehnologii ne inspiră o mulţime de întrebări, pe care le vrem lămurite înainte de a o îmbrăţişa cu toată convingerea. Ce-ar fi să găsim răspunsurile împreună sau să ne ajutăm între noi pentru a ne forma o părere coumună despre IPL?
- Hei, Andrei...stop..de două ore ţi s-a răspuns..La părerea comună n-i chip să ajungem...Recapitulăm: IPL-ul sau HPL-ul  este procesul de depilare pe bază de tehnologie cu laser sau impuls luminos, bine cunoscut şi pus la punct. V-am spus că în cadrul testelor clinice din întreaga lume, efectuate in ultimii 15 ani, s-a dovedit un mod sigur şi eficient de a atinge depilarea definitivă.
- Asta am înţeles..Dar, Daria, care are pistrui..stă degeaba şi bagă strâmbe şi ea..Că ei nu i se potriveşte de nicio culoare..Va fi plină de băşicuţe!
- Gică Contra, cât o s-o mai ţii aşa? Du-te şi bea o bere..De fapt, hai că vin cu tine..De fapt, mergem cu toţii şi ne putem de acord asupra concluziei comune..aceea că vom alege un voluntar  din tabăra pro epilării definitive să ne fie "cobai fericit" a şase-opt şedinţe pentru depilarea definitivă..în funcţie de fazele de creştere a firului de păr...anagenă, catagenă şi telogenă. Gabi..tu eşti câtigătoarea zâzaniei create. Vei avea parte de un aparat Silk'n Flash & Go, că şi aşa eşti grăbită..iar la finalul şedinţelor pe care le vei face singură, în intimitatea ta, fără martori inoportuni, ne vei raporta spune atât nouă, cât şi curioşilor de la SuperBlog 2014 ...proba a 19-a...părerea ta sinceră, pe catifelatea verificatea..



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu