15.7.12

Dansul de caracter al superstiţiilor eliziace...deja cutumizate...

...în trei decenii şi 1468 de days & nights...
Fuck ce fuck...:)) Să-mi revin...că am luat-o razna de la început...Reîncep, cu seriozitatea-mi întipărită pe faţă..cică:))!

Aşadar, fac ce fac şi mă auto deconspir, de m-apucă şi pe mine uimirea...Şi, pentru a-mi răscoli prin trecut, îl am pe Yoghy, alături de mine [ăsta-i numele lui de cod, al jurnalului intim:)...început în clasa a VI-a, la insistenţele lu' tata & continuat cu drag, râsete, nervi, bucurii, îndrăgosteli, emoţii, lacrimi ş.a.m.d., de sussubsemnata! Bubu ştie!] să-mi dovedească practica aproape îndelungată în ale istoriei recente a superstiţiilor mele, create şi (re)create. Nici prin cap să nu vă treacă vrăjitoriile, magiile albe sau negre, poate doar ălea multicolore:), flăcările violet, păpuşelele Voodoo bla,bla. N-am treabă, nici în clin, nici în mânecă cu drăcoveniile de genu' ăstora din pozele de upstairs pe care le-am făcut în septembrie 2010, lângă Căsuţa Meşteroaiei, locaţie a atelierului de confecţionat măşti tradiţionale, la unul dintre team building-urile din Muzeul în aer liber. Se vede că alţii au totuşi...ioi...iar eu doar îi supraveghez din umbră & din absolută întâmplare:).
Deja m-am plictisit...am obosit...mi-e foame...vine ploaia în sfârşit...Mi-am răvăşit postările în căutarea cunoscutului necunoscut sau viceversa,...nu-mi dau seama, oricum  supranatural:)..de tip eliziac. Am găsit ceva dovezi, gen: Juca-m-aş să mă joc cu jocul..., Între...şi ..., În căutare de răspunsuri obiective..., iar acum, SENZAŢIONAL...îmi continui şirul superstiţial cu ultima găselniţă...databilă, prin viu gând :) în preziua mea (07.07), de anul ăsta. Se întâmpla în timp ce, cu RockFM-u' în căşti, respectiv urechi, mă îndreptam spre Biserica Ursulinelor, ca să-i ascult pe copilaşii din Corul danez de băieţi, care, by the way, a cântat îngereşte, ca apoi s-o tai în Cramă la Don Titi şi prietenii mei, cu care mi-am prins ziua, după miezul nopţii:D. Şi mi-am zis ieşind din scară Primele trei melodii care sunt difuzate îmi vor fi dedicate mie şi noului an din viaţa mea. Sunt curioasă ce mă va caracteriza, ce-mi urseşte RockFMu'. Şi au fost, pe măsura aşteptărilor şi dorinţelor secrete adiacente lor. Vi le prezint în cea mai corectă ordine...nu mă acuzaţi de vrăjeli...Ce mi s-a destinat, e bine primit...:P!

1) QUEEN - The Show Must Go On - în ton cu my inner questions, legate de trecerea-mi!


2) Steppenwolf - Born to be wild - mi s-a confirmat buna alegere, pentru care am optat deja:D...Mai bag un by the way pentru băieţii de la RockFM, eu aş pronunţa ŞTEPĂNVOLF, aşa cred că ar fi pronunţia corectă pentru Lupul de stepă, în limba germană:)
 

3) Timpuri Noi - PERFECT...:) 

 

Acestea fiind zise/cântate...e chiar perfect...s-a terminat ploaia, păcat...
O mai aştept, mă duc la mama să mănânc de duminică.


Completare de la Rock FM, căruia i-am trimis link-ul pe Rock FM-ul de pe Facebook...ca să mă laud...:) și ca răspuns la introducerea/prezentare/ concluzia mea: "Bună seara...iată postarea de duminică, de pe blogu' personal...în care Rock FM ...se dovedește a fi pe post de ursitor...Aşa o fi? Vă ţuc din Sibiu...şi vă ascult...după cum se vede:"
"Rock FM Frumos-frumos. Ne bucurăm că ne primești lângă tine."




8.7.12

Opriţi Timpul!...continuarea la final!:)

Hm..cum naiba să mă abţin în a face ce-mi place...iar scrisu', dat la o parte volens nolens, mai mult nolens, zic asta ca să mă scot...Că cică ... sunt foarte ocupată! 
Păi da, Undava la Palilula a fost doar începutul sfârşitului:)), alergat-am, apoi, virtual, la SemiMaratonul Sibiului, cu escala şi cros în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, prin intermediul prietenilor (unii dintre ei, îmi mai sunt şi colegi:)...la care se adaugă gulyas-ul, mâncat în pripă la Zilele Hungarikum, într-o pauză a team-building-ului AVIVA...Pentru ca duminică să-mi fac timp de soare şi motoare...aşa, pe Finish..pe bune finish, că am ajuns la finish de Finish Red Bull Romaniacs 2012, pe al Guşteriţei deal...Şi să-mi înceapă săptămâna în trombă, cu piaristica vs events managingu', care pe care:)...şi să se gate într-o libertate totală...la imaginaţie, la formare avansată, de la Doctus citire [ioi, tulai, Doamnie!...Nici până acum nu am avut timp să-mi iau diploma...Miercuri mă duc s-o ridic, numa' să pot, că nota-i mare...:)], la plimbare, la gin tonic cu lămâie, la culoare tatuată, la hot nights...Atât de fierbinţi, încât m-am ars, la propriu....săptâmâna următoare...de-o ţeavă încinsă...am început să uit că trebe atenţie distributivă şi când de dai joi jos de pe motor...nu doar în timpul mersului, cu pletele-n vânt....Tot hot, tot pe bune a fost şi la Ziua Sugarului, şi soarele, şi atmosfera...O dovadă foto se poate? Am rămas cu telefonul de la Mikiduţa, că aparatu' de la Moş Crăciun aka Sânziana aka Scufiţa Roşie e în moarte clinică...Se cere o rugăciune, în acest tragic moment..., nu-i aşa? Hai, Serj, ajuta-mă....
 

Am şi uitat de unde am plecat...cică sunt ocupată...hmm, iar mă apucă frica...frica de a nu-mi ajunge timpul...Dar, deşi relativitatea lui, în însăşi relativitatea afirmaţiei, este relativă, Finish-ul este certitudinal pleonastică exprimare absolut sigur. 
De ce tre' s-o dau cu dus-întors...că azi e ziua mea, haha, nu ca n-ar fi toate ale mele!...Şi, gânditoare & cercetătoare din fire, mi-am căutat Oda, în metru eliziac, pe care mi-am dedicat-o acum şase ani mie, Eliza la 28 de ani atunci. Şi culmea, acum mă citez, cu ceea scriam şi atunci, drept explicaţie voalată suplimentară a frazei anterioare: Şi viaţa merge înainte...în verde continuu...şi anii se scurg...spre verdele continuu!


ps-ul continuării de Finish...Opriţi dricu'! Mortu' vrea să bea un Cico! Asta o ştiu de la tata, v-am mai zis, fost medic legist, de pe la 5 ani!