6.9.12

Mulţumesc...

NOTA BENE...din ciclul: Nu cerceta aceste legi, că eşti nebun de le-nţelegi!

Mulţumesc Animă ASTRA!, vinului roşu demisec, Berlinului, U-bahn-urilor & grafitti-urilor din staţii, Moş Crăciunului meu de acum doi ani, ştiţi voi, Sânziana aka Scufiţa Roşie...pentru idee, Harley-ului de August, ochelarilor de Ozzy şi Lunii Pline, Fridei Kahlo, lui/lor/ei A for A - all for art, a romanian designer product şi verdelui-gri sau viceversa, abramburelii frumoase de poezie infantilo-reminiscentă, citez: Cosmin şi Cosmina se plimbă cu maşina, la orice stop beau câte-un sirop, la orice cotitură mănânc-o prăjitură! [CASĂ DE PIATRĂ! A fost o minune de nuntă faină-faină-faină], Canadei, Martei & lui Richard, flamenco-ului, dar şi Mexicului cu ai săi susţinători [gracias amigos A y D]...musai să-l facem..,pe el, proiectul de tandem între Tequila & Ţuică, minimalizând intenţionat importanta subiectului, AMBIENT-ului, anticipat, dar arheologic de toamnă, de Elle Moi, ce să mai zic, se subînţelege că-i mulţumesc!
În afară de mulţumiri...neepuizate din păcate & de somn ivit brusc...ideea iniţială era că astă-seară am făcut câteva poze...cred eu, frumuşele, dar, cum ziceam...nu căutaţi cumva să le înţelegeţi...iar mulţumirile mi-au răbufnit spontan, pentru că sunt meritate până peste poate! 
Vizionare plăcută...analitico-psihedelică....! Că anyway Pink Floyd a fost vedeta RockFM-ului de astăzi, la Monsters Day!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu