19.12.11

Un nou 1st time...trecut pe răbojul personal!



Cronometru de bord, telegrafic:
18.12 - Anunţ, în scara blocului meu: "Luni, 19.12. a.c., între orele 8.00 - 20.00, se va întrerupe furnizarea gazului metan, din motive tehnice."
19.12 - Muzeu, felicitări, dulciuri, facturi, un contract semnat şi alte două, în aşteptare/pregătire, pentru perioada dintre Crăciun şi Revelion, Golden Tulip, planuri de relaxare în muzeul din Dumbravă, două cafele, o cola cu lămâie şi un Latte Macchiato, cadouri ş.a. 
Spre seară, ca niciodată, mă trăgea aţa acasă...alungam gânduri, dorinţe, vise, îmi reprimam spontaneitatea-mi caracteristică...mă chema cineva, pardon, ceva....
Era ea, Westen, cea întotdeauna acasă, nebăgată în seamă cu nici o ocazie de subsemnata, dar extrem de puternică în ale telepatiei tehnici. Intuia că eu am talentul ascuns de a o resuscita, după greaua lovitură pe care a primit-o de la E.ON Gaz, care o lăsase fără suflare, a se înţelege, total lipsită de căldură sufletească. Eu habar n-aveam de planurile degajate prin arzătorul aflat în moarte clinică, care-i colcăiau printre ţevile-i sterpe, dar, m-am autosesizat şi, după încercările nereuşite ale lu' tata şi ale lu' mama de a o face să-şi îndeplinească menirea să ne asigure condiţiile termice optime, să-mi fumez Lucky-ul, în frigul din bucătărie...şi să-mi încerc mâna atehnică...Intuitiv, i-am învârtit butonul de încălzire, la maxim, dar în sens invers logicii...şi uraaa! A pornit centrala...1st time într-o meserie pe care n-am nici un gând s-o aprofundez...cea de instalatoare...de rarisimă ocazie, dar cu procentaj de reuşită de 100%.



ps...a fost o dedicaţie pentru centrala, respectiv intuiţia mea...Mi-era dor!


Un comentariu: