26.6.11

Ziua Sugarului Sibian, la ediţia a VI-a...

...anul viitor o dăm la şcoală...la Şcoala Părinţilor :D

E atât de fain s-o vezi crescând, adăugând ediţie după ediţie, mulţumind, relaxând, chiar educând:) zeci, ce vorbesc prostii, sute de copilaşi, simultan:)...şi din ce în ce mai mulţi...cu fiecare nouă reîntâlnire, în prima duminică a lunii iulie. Şi pe lângă acest grup-ţintă...pe bune inedit pentru oricare muzeu pe care îl ştiu...ne adresăm, cu ocazia Zilei Sugarului şi proaspeţilor sau mai puţin proaspeţilor părinţi, mătuşi şi unchi, tineri bunici plus nşpe mii de alte rude ale boboceilor...Bebeluşii, între o zi (ca să fiu sinceră cel mai boboc dintre boboci a fost în iulie 2008...avea trei săptămâni doar) şi doi anişori, au parte de concursuri super şoade: cross-ul Bebe (de-a buşilea) pe mocheta albastră cu ursuleţi, sponsorizată la prima ediţie, din 2006, de AMBIENT, Casa casei tale...[Vă aşteptăm ca sponsor principal, la anul...r u comin'?], cross-ul Bobocel...ăştia micii (între unul şi doi ani) fug, nu glumă...ce mai, viteză în toată regula...pentru a fi ales un câştigător care îşi merită cu adevărat titlul...suntem nevoiţi să repetăm crosul pe grupe, primii trei trec mai departe...şi abia apoi, putem spune "Da, am ales Bobocelul cel mai rapid!". Mai avem, în partea a doua a zilei, concursurile de mândrie & bucurie a părinţilor şi a zâmbetelor mititeilor la Miss & Mister Bebe + Miss & Mister Bobocel. Tare fain! Câte poze se fac, câte premii se împart, câţi copii frumoşi şi cu gura până la urechi...mici vedete...Nici părinţii nu sunt uitaţi. Cine va fi Mămica ŞtieTor în acest an? Vom vedea...Dar de Tăticul Priceput aţi auzit? Ar fi musai...scutecele păpuşilor noastre (iar mint păpuşile noastre împrumutate de la Delia şi Miki...mulţumeeeeesc) Mavrik şi Luminiţa (nu e numele ei, ci este numele primei păpuşi împrumutate de la Asocaţia Ascensium...care nu mai există din păcate...) vor fi schimbate cu îndemânare, calm, precizie, rapiditate ... dar, a nu se uita, cu duioşie...de către tăticii netimizi prezenţi în mijlocul copiilor...la Etno Tehno Parc...Iar acum să fac anunţul cum trebuie...că până acum m-am cam jucat:

În prima duminică a lunii iulie...deci, în 3 (trei) iulie toţi doritorii sunt invitaţi în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, la Etno Tehno Parc - Muzeul Copiilor:) la Ziua Sugarului Sibian, ediţia a VI-a. Va fi o nebunie faină...iar incep sa-mi dau în petec...Fac altceva...Trântesc programul evenimentului pe blog, iar de mâine îl veţi vedea prin toate ziarele:)

PROGRAM

ZIUA SUGARULUI SIBIAN
ediţia a VI-a
Muzeul în Aer Liber, Etno Tehno Parc
3 iulie între orele 10.00 – 18.00



Ora 10.00 – Deschiderea oficială
Orele 10.00 – 10.30 – Înscrieri pentru următoarele concursuri:
 Cross-ul Bebe (copii între 0 şi 12 luni)
 Cross-ul Bobocel (copii între 1 şi 2 ani)
 Concursul Mămica ŞtieTot
Orele 10.30 – 11.15 – Cross-ul Bebe
Orele 11.15 – 12.15 – Concurs Mămica ŞtieTot
Orele 12.15 – 13.00 – Cross-ul Bobocel

PAUZĂ INTERACTIVĂ, ÎNTRE ORELE 14.00 – 16.00
(JOCURI, DESEN, MUZICĂ, DANS ŞI VOIE BUNĂ)

Orele 15.30 – 16.00 – Înscrieri pentru următoarele concursuri:
 Miss & Mister Bebe (copii între 0 şi 12 luni)
 Concursul Tăticul Priceput
 Miss & Mister Bobocel (copii între 1 şi 2 anişori)
Orele 16.00 – 16.25 – Miss Bebe
Orele 16.25 – 16.50 – Mister Bebe
Orele 16.50 – 17.15 – Concurs Tăticul Priceput
Orele 17.15 – 17.40 – Miss Bobocel
Orele 17.40 – 18.00 – Mister Bobocel

Centrul Medical Alessia:

 MASAJUL BEBELUŞULUI (demonstraţii individuale): tehnici de masaj pt. relaxarea bebeluşului, calmarea colicilor, prevenirea diferitelor deficienţe de dezvoltare
 BEBEGYM (gimnastică mamă-bebe, maxim 5 echipe mamă – bebe)
 Grup demonstrativ (exerciţii – elemente psihoterapeutice) în vederea dezvoltării abilităţilor empatice şi capacităţii de relaţionare părinte – copil
 GIMNASTICA GRAVIDEI (clase de lucru, min 5 gravide): exerciţii de tonifiere a organismului în general şi, în mod special, a grupelor musculare implicate în naştere, pentru un travaliu mai scurt şi mai nedureros)
 Ce sunt cursurile LAMAZE? O familie informată, o naştere sigură, un bebeluş sănătos.

Grădiniţa cu predare în limba engleză Helen Doron Early English

 Diverse ateliere activităţi şi jocuri în limba engleză
 Prezentarea interactivă a cursurilor în limba engleză pentru bebeluşi

PARTENER: HAPPY BELLA

SPONSORI: GENERALI, GRĂDINIŢA HELEN DORON, NESTLE ROMÂNIA, CENTRUL MEDICAL ALESSIA, LUMEA COPIILOR




Intrarea liberă! Pentru toată, chiar toată lumea!:)

Aaaa....şi mai am trei lucruri de adăugat:
1. tot duminică 3 iulie, Muzeul în aer liber este gazda ediţiei a VI-a a Zilelor Culturii Vâlcene....
2. la Etno Tehno Parc, vom avea, pe tot parcursul Zilei Sugarului Sibian, pentru entertainment-ul frăţiorilor şi surioarelor mai mari ale piticuţilor, topoganul de la SUPERKIDS.
3. iar cireaşa de pe tort, pardon clătită...Vine Ica cu Rulota de clătite...miam, miam...abia aştept...




Un comentariu:

  1. LA MULŢI ANI ...BEBELUŞ DE 6 ANI ! Şi o participare cât mai numeroasă la eveniment !!! SUUUCCCCEEESSSS !!!!!

    RăspundețiȘtergere