1.2.11

La mulţi ani TRS...cine să trăiască...ROCK-ul să trăiască...:)




Bună dimineaţa,...s-ar putea să vină seara până-mi termin postarea de aniversare a primului anişor pe care l-a (pe)trecut, cu brio, Transilvania Rock Society! LA MULŢI ANI!

Nu mă pot abţine să nu fiu io în centrul atenţiei...(deci, egoismu' mi -i la cote maxime...mai ales că n-am dormit decât patru ore şi oboseala te face să fii prea sincer, aducându-te într-o stare aproximativ asemănatoare cu cea de beţie - ştiu asta de la tata, fost medic legist, actual poet-romancier-pensionar) - şi să (re)eliberez din experienţele mele (infime)...cu al nost' TRS! Prima parte a anului trecut, eram prezentă pe baricade, dar în rezervă, deci invizibilă, dar iscoditoare, PNV, dar în aşteptarea a ceva ce urma să se întâmple şi să schimbe direcţia, sau poate s-o aducă înapoi de unde a pornit prin '99...Ţe să-i faci, n-aveam dispensă de la auto-visurile fostului meu vis...:P!

Deci, încep timid cu The Silver Shine...faini, faini! Şi acum n-am ce face decât să mă citez din ultima parte a postării dedicate evenimntului din Art Cafe: "Concertele de ieri seara şi rock party-ul de după din Art Cafe. A fost tare fain....m-am întâlnit cu prieteni, pe care nu i-am mai văzut de ani de zile sau de cateva zile:) Numărul 11 a căpătat rezonante noi...valabile pentru toţi:)...şi vorbeam de ani, în acest caz! Ora de Foc a început la ora 9:). Mi-a fost tare drag să mă întâlnesc şi să îi ascult pe So, Nutz, Maria şi Grig...mai ales că îi cunosc din 2008, când i-am avut invitaţi la Noaptea Muzeelor, in Muzeul în aer liber din Dumbravă...:). Apoi, au urmat Krista, Ati şi Furo - The Silver Shine (http://www.thesilvershine.com/). Krista, m-a impresionat prin felul in care parcă mangaia corzile contrabasului...Şi Ati...prin tot, pasiune, mobilitate, voce, energie...Iar despre şedinţa foto de după concert...o vom vedea cu toţii cand Alexandra, fotograful nostru...va face ultima mutare:)! Mulţumesc Hora, mulţumesc Transilvania Rock Society! Am avut o seară forjă...Super-strong! Şi era să uit....10x a lot, Ema...Hei, 11 ani, laitmotiv...!" (nota bene: acum sunt postate aprox. toate pe FB-ul meu.)

Şi s-a deschis Oldis-ul de pe Bălcescu, din spatele telefoanelor, şi TRS a reînceput rock party-urile, şi aşa de mult mă bucur că fără să ştiu, în prealabil, am nimerit exact la prima ediţie a anului 2010 (29 noiembrie). Eu venisem în Oldis pentru una din etapele proiectului 10 Mari Sibieni, când a fost învitat Ion Besoiu, iar filmul său „Sibiu, Religii, Etnii, Toleranţă” a fost vizionat la maximă intensitate. Iar după film...ia ghiciţi ce ritmuri au invadat pub-ul...rock rules!:)

De faza cu rockerii elfi v-am scris? Poate n-aţi citit-o încă, la ceas aniversar sunt însă la modă retrospectivele...nu că a mea ar avea asemenea pretenţii!


Dar Marele Şoc(at)...vă spune ceva? Dar, furtuna dintr-un pahar cu apă? Dar focul de paie, care nu durează şi crează doar o pălălaie rapid trecătoare? 

Mie îmi spune că s-au unit rândurile TRS-ului-ului...nu dau alte link-uri exemplificatoare, pentru că s-ar putea să facă plăcere oareşicărui şi nu sunt available pentru acte de caritate gratuite :P...


Şi acum vom intra direct în subiect, petrecerea de azi-noapte, pentru care a doua zi, adică astăzi mi-am luat o zi de concediu de odihnă...(nu doar pentru ea, mai am şi io planuri măreţe, extraterestre:D...gen dizertaţie, niscai examene, blog şi ... şşşt....:)

Dacă nu erai tu, Sânziana, poate că aş fi fost mult mai puţin expansivă...nu m-aş fi distrat atât de fain şi atât de mult! Alt noroc a fost faptul că nu m-am atins de bere...că am observat ceva sechele mai speciale la unii dintre rockin' fuckin' drinkers...:D! Io am rămas fidelă meniului meu prestabilit: două halbe de ceai herbal, cu câte două cutiuţe de miere + o sută de rom Havana (spontan)...medicament curat! Noi să fim sănătoşi! Da, au fost şi seringi mari cu bere, şi seringi mici cu ţuică, şi ţâţe din ale căror sfârcuri curgea aceeaşi băutură a Evului Mediu, şi beer-bong-uri originale, şi rachete încărcate ochi cu licoarea spumoasă a hameiului fermentat împreună cu malţul, şi dans care oscila, în funcţie de ritm, de la dur spre lasciv senzual şi ŞOC...aici, chiar în centrul Sibiului! Da, au fost prieteni cu preferinţe muzicale, pe aceeaşi lungime de undă, dar cu capul pe umeri şi fără ochelari de cal...A fost atât de fain!
 
 
Planurile TRS continuă, joi, 17 februarie, cu primul mare concert, mare, din cel de-al doilea an de Transilvania Rock Society, bineînţeles tot în Oldis Pub. Vine Tim “Ripper” Owens, fostul vocalist de la Judas Priest și Iced Earth. R u there?
 
 

PS Mulţumiri speciale TV Eveniment!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu