27.8.10

Sub semnul spadei...

E prima data cand particip...asa un pic pana acum.Dar astazi am fost chemata de la caserie...sa intermediez intrarea a doi cavaleri si a unei domnite din Serbia (nici chiar asa)...in Muzeul de Etnografie Universala "Franz Binder" ....Asta a fost primul pas! Pasul doi: Dupa servici am baut o cafea cu Bogdan si frai-mio, in Go in...apoi vroiam sa plec acasa...pe la 7...n-a fost sa fie, pentru ca am auzit muzica in curtea Bisericii Evanghelice...si mi-am inchis telefonul care chema taxiul. A trecut cel de-al treilea pas! Ne-am dus la corturi...M-am intalnit cu Arpi, care mi-a facut caricatura la Targul Marginimii, saptamana trecuta...am facut ceva poze (tot n-am primit cadou aparatul foto pe care mi-l doresc...fie el ciur sau nu:P)...Pasul numarul 4: Am plecat spre Piata Mare, nu inainte de a ma trata cu o spada (medalion)...buna de agatat la gat la tricoul cu Anathema. Aici iar poze, ma intalnesc cu vechi prieteni...Pasul cinci: Fac cunostinta cu Tudor Alexandru...un baietel frumos nevoie-mare si atat de vesel...Ochi albastri! Apoi, ii zic lui Alexandru (frai-mio)...io vreau sa ma intalnesc cu sarbii care au fost azi in muzeu...Aici urmeaza ultimul pas al serii - sase: Fara nici o speranta hotarasc destinatia ca fiind Haller Cafe...si dau de ei: Radivoje, Boan si Sanja, intr-un cuvant trupa SVIBOR din Serbia...inca nu am studiat, ca e noapte, dar site-ul lor poate fi inteles intrucatva prin translate.google.com: http://www.svibor.org/galerija.html
Dragii de ei! De unde atat intuitie pe mine sa merg fix acolo? De unde atata noroc ca fara sa imi fac program asta-seara sa vina programul la mine...Poate pentru ca am mancat ce nu trebuia...cand aveam un an jumate sau doi?
Maine ma duc din nou...vreau sa-i vad in actiune! [ ... ]


M-am dus....dar prea tarziu...cu programul in ghiozdan si cu capul in nori. Maine poate nu-i voi mai rata! La 13.40 in Piata Mare!
In schimb, targul The Big iShoes m-a incantat. Io nu ma credeam in stare sa cumpar ceva...dar medalionul VERDE din nuca de cocos si ceas:P...de la http://www.poupee.ro/ mi-a devenit brusc indispensabil...dragoste la prima vedere! L-am alaturat achizitiei mele razboinice de ieri...si a dat concluzia LUCKY STRIKE - lovitura norocoasa:)! O atmosfera intr-adevar faina...Just check it: http://www.lustofcreation.ro/;
http://ipjewelrydesign.wordpress.com/?ref=spelling; http://www.vintageboutique.ro/!
Seara s-a incheiat in Go in, ca de obicei...nu inainte de a arunca un ochi asupra campaniei de adotii din Piata Mica, marca Animal Life...si de a-mi cumpara o brichetuta, gandindu-ma la catelusi si pisicute! ( http://www.adopta-i.ro/ )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu