30.7.09

Primavara...vrajitoare!


"In fund, pe cer albastru/ In zari indepartate/ La rasarit, sub soare, / Un negru punct se-arata/E cocostarcul negru, in lume calator/ Al primaverii, dulce, iubit prevestitor! "

A venit primavara...cu alai de ghiocei, zambile, frezii, 2 trandafiri, un buchet de viorele mari si o lalea personalizata si cumparata de mine ...pentru mine! Cerul e senin...bate vantul morile in Dumbrava...Padurea ma cheama...departat si monoton/ ca un murmur lung...

Gata cu padurea...tot ce am spus pana acum...in blogurile trecute ramane. Si tot asa raman si nervii care s-au strans o groaza...Printr-un telefon....simplu telefon....stiu, din nou, ca un om...din viata mea ciudata...incearca sa ma vrajasca... pe sleau...MINTE... Si io, proasta, stau!...Pana la un moment dat...cand PLEC!

Gata cu nervii...sa vina autosugestia...sa-mi aminteasca senzatiile superbe...dar ce pacat!...de scurta durata...ale ATINGERII!...Vreau Minunea, vreau Minunea inapoi....maine, poimaine...si dupa, vom vedea ce va mai fi! A VENIT PRIMAVARA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu