30.7.09


La apus...intr-un capat al orasului, printr-o mica ferestruica (sau mai mare...nu stiu exact), se vede o bucatica de cer senin. La rasarit insa...se aduna norii grei!
Intrebare....cine va castiga acest meci virtual de fotbal dintre gramajoarele de nori de la Miazazi si razele plapande ale RA-ului, de la Miazanoapte...? (Va place antiteza?) Sa castige Cerul Senin..care sa dribleze cativa nori artagosi, sa jongleze apoi cu Mingea Soarelui si sa marcheze intre Portile Tenebrelor? Sa infranga Padurea de Nori Intunecati, care printr-un spirit de echipa formidabil, sa se capaciteze si sa tunete cateva goluri rasuntoare in Poarta Luminilor?
Nu va castiga nimeni....echilibrul ramane! Trebuie sa si ploua, trebuie sa vina si seceta...totul este sa ne pastram echilibrul...si, totusi, spune Eliza cea nastrusnica, sa deschidem ochii...sa vedem ...din cand in cand...atat PLOAIA, cat si RAZA!
PS....si totusi, este trist pe lume (depresia continua...mangaiata de stropii ploilor care vor veni, cat si de razele Soarelui binefacator...) Wish u ENERGY...!
PPS...I am Number 1, am I?...Works for me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu