29.7.09

Draga mea RA - Soare


Departe-mi esti si, totusi....THE NEW LIFE...viata noastra cea noua, pe fond verde luminat, 8 iunie 2001, a implinit 5 ani si 3 luni. Ce crezi, ar trebui s-o dam anul asta la scoala? Va implini 6 anisori...e inca un COPILAS! Am facut noi destula scoala...si pentru EA. Dar "New Life" are SCOALA VIETII. Stii raspunsul la intrebarea: "Ce a fost mai intai oul sau gaina?", nu? OUL-VIATA-NEW LIFE. Ea ne hraneste pe noi, pentru a da nastere experientei. Bune, rele, nu conteaza...Una calda, 2 reci!
De ce iti scriu? Stiu ca citesti...de acolo...de departe...din Champagne...Ieri, in 7 septembrie, a fost eclipsa partiala de LUNA, cu momentul de acoperire maxima la ora 9,57 p.m. Luna mea, a unei lunateci... Agitatia zilei de 7 septembrie o s-o simt multa vreme...fuga-n sus si-n jos prin muzeu...ganduri tumultoase...torentiale...si toride in acelasi timp. Nu stiam de eclipsa...dar, ea, Luna, Prietena mea stia...m-a erergizat, m-a aruncat in haurile adolescentei...mi-a urat Drum Bun in Viata pe Cararea Luminata a Lunii, care porneste de pe malul Marii Negre si ajunge, spiralat, spre Infinit...
Ma mai tii minte? Tot asa am ramas, dar putin (sau mai mult) mai REA. Rea Eliza! Tu cred ca te-ai maturizat, te-ai schimbat, NEW LIFE a avut o alta conotatie pentru tine. Pentru ca te-ai dus DEPARTE si esti DEPARTE, dar totusi APROAPE. Mai tii minte cand eu eram la Berlin si tu la Cisnadie? Traiesc experienta ta efemera, dar personalizata in stil eliziac, in loc de napolitane JOE, acum se foloseste Yahoo Messanger...Am si eu o Napolitana...de pe langa tine si Fozzilica...Imi place sa scriu printre randuri. Tu citeste tot si ... VEI INTELEGE. Intrebarea mea este: CE SA MA FAC?
PS Donnez-moi une réponse!:) Oricare!
PPS1 Detaliile clare, fara ego-cenzurari, prin alte mijloace ale stiintei comunicarii, okidoki?
PPS2 La Multi Ani, Aditza! Sa fii fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu